Srbin nemoćan: Milman isprašio indisponiranog Đerea za treće kolo Vimbldona!

Autor:

Sport

04.07.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiji je ostao još samo jedan predstavnik u muškoj konkurenciji u Londonu pošto je Laslo Đere eliminisan sa Vimbldona u drugom kolu porazom od Džona Milmana u tri seta 6:3, 6:2, 6:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đere završio učešće na Vimbldonu

Dobro je igrao Đere na startu meča, izvršio je pritisak na servis Milmana, stigao do 4 brejk prilike, ali ih nije iskoristio, što ga je kasnije skupo koštalo.

Australijanac se mučio da zadrži svoj servis, a čim je dobio prvu šansu da oduzme protivnikov on je iskoristio i sigurno odservirao za prvi set.

Kao i u prvom setu, Milman je opet iz podređenog položaja stigao do prednosti, iako je Đere imao dve brejk lopte na protivnikov servis. Već u narednom gemu nakon što je sprečio brejk, oduzima servis demoralisanom Đereu i odmah kapitalizuje brejk. Đere više nije imao samopouzdanja, prestao je servis da ga služi, Milman koristi trenutak i pravi novi brejk.

Potpuno je dekoncentrisan i demoralisan bio Đere u 3. setu, nastavio je da pravi početničke greške, pa je Milman napravio brejk na otvaranju trećeg seta, Australijanac je lagano priveo meč kraju bez većeg otpora Srbina koji je uspeo da osvoji samo jedan gem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading