Ova gospođa obožava Đokovića, jedini za koga bi navijala pre Novaka je njen sin!

Autor:

Sport

03.07.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Endija Marija Džudi je oduševljena Novakom Đokovićem i sigurna je da srpski as može do nove titule na Vimbldonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser sveta

Džudi je istakla da Đokovića poznaje više od 20 godina i da je presrećna što je bila svedok njegovog uspona do samog vrha svetskog tenisa zajedno sa njenim sinom.

- On mora da bude favorit, ima neverovatan skor ovde. Toliko je raznovrsan igrač, dugo je u vrhu, voli Vimbldon, zna na šta se sve svodi, osvojio je veliki b broj Gren slemova, razume kako treba da se pripremi za to, kako da se izbori sa dvonedeljnim naporom takmičenja. Sve se svodi na fokus, pošto je takmičenje dugo. Poznajem ga od njegove 11. ili 12. godine, Endi i on su vršnjaci. Prelepo je bilo pratiti njegovu karijeru, dobri smo prijatelji sa njegovom porodicom, sa njegovom suprugom i decom sada. Bilo je lepo videti taj put kako su igrali na tim turnirima do njihove dominacije svetskim tenisom. On je moj favorit za novu titulu- rekla je Džudi za "Sportklub".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading