Jorović i Krunić dobile protivnice na Vimbldonu!

Autor:

Sport

28.06.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ima dve predstavnice na trećem grend slemu sezone!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vimbldon počinje 1. jula...

Najbolje rangirana srpska teniserka Ivana Jorović takmičenje na Vimbldonu otvara mečom u prvom kolu protiv kvalifikantkinje Lesli Kerkhov iz Holandije, odlučeno je žrebom u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivana Jorović

Ako Jorović slavi na startu i napravi najbolji rezultat na grend slemovima u karijeri, u drugoj rundi je čeka pobednica meča Alison Riske (SAD) - Dona Vekić (Hrvatska).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandra Krunić

U drugom delu žreba je Aleksandra Krunić i ona se sastaje sa Karolinom Muhovom iz Češke, a u drugoj rundi mogla bi da igra sa boljom iz duela Marketa Vondrošova (Češka) - Medison Brengl (SAD).

Odbranu titule Angelika Kerber kreće od sunarodnice iz Nemačke Tatjane Marije, nova svetska broj jedan Ešli Barti iz Australije igra protiv Kineskinje Saisai Ženg, a interesantan duel u prvom kolu biće zemljakinja iz SAD, 15-godišnje Koko Gauf protiv čak 24 godine starije Venus Vilijams.

Vimbldon kreće sledećeg ponedeljka i igra se za nagradni fond od 38 miliona funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading