Del Potrova hrabra izjava o Noletu, Rodžeru i Rafi!

Autor:

Sport

18.06.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski teniser Huan Martin del Potro veruje da ima dobre šanse na Vimbldonu i da ne strahuje od najvećih favorita.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Huan Martin del Potro

Del Potro koji je treći nosilac na turniru na Kvinsu u Londonu, u prvoj rundi u sredu 19. juna se sastaje sa Denisom Šapovalovim iz Kanade.

Argentinac je uveren da ima dobru igru za travnatu podlogu i veruje da bi ove sezone mogao da pomrsi račune najboljim svetskim igračima.

- Ne plašim se velike četvorke. Znam koliko su svi oni dobri, ali isto tako znam da kada igram na sto odsto svojih mogućnosti, mogu da ih pobedim. Sve sam ih pobeđivao, recimo bio sam blizu toga da Novaka pobedim u Rimu, imao sam dve meč lopte - izjavio je Del Potro.

On je ipak podsetio da još nije u najboljoj formi jer je i ove sezone imao problema sa povredema.

- Kada sam u svojoj najboljoj formi, izjednačeni smo. Sada to još nije slučaj, još tražim igru posle povrede, ali volim da igram protiv najboljih. To je uvek posebna prilika, i to je nešto čega želim da se setim kada se budem povukao - dodao je teniser iz Tandila.

On je dodao i da mu plasman na ATP listi nije u prvom planu.

- Nije lako kada ste povređeni, ali to je deo ovog posla. Nekad se osećate dobro i ne pobedite, nekada vas sve boli i pobedite. Imao sam nesreću prošle sezone da se povredim u Šangaju. Tada sam bio treći na svetu. Sada se vraćam i pokušavam da uživam u igri, mesto na listi mi više nije važno. Želim samo da opet budem zdrav jer kada sam sto odsto spreman znam da je moja igra opasna za bilo koga - zaključio je Del Potro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading