Ne plašim se Novaka, Rafe i Rodžera: Volim da igram protiv njih

Autor:

Sport

17.06.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski teniser Huan Martin del Potro istakao je da uživa u duelima sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huan Martin del Potro

Posle plasmana u četvrto kolo na Rolan Garosu, Delpo se nada dobrom učinku na travi, ali je svestan da će mu biti izuzetno teško protiv Velike trojke.

- Ne plašim ih se. Znam koliko su dobri, ali isto tako znam da mogu da ih pobedim ako budem maksimalno spreman. Pobeđivao sam ih i u prošlosti. Bio sam blizu trijumfa nad Novakom u Rimu, imao sam dve meč lopte. Volim da igram protiv njih. To je posebna prilika. Od njih može mnogo da se nauči u svlačionici - kazao je Delpo i dodao:

- Oni imaju iskustva, talenta, igru i psihički su jaki. Videli smo na Rolan Garosu. Tim je igrao odlično, ali nije bilo dovoljno za Rafu.

Ove sezone Argentinac se postepeno vraćao na teren, pošto je u Šangaju doživeo tešku povredu kolena.

- Posle povrede kolena, pokušavam da se vratim. Bilo je to dobro u Parizu, ali sada menjamo podlogu. Biće to veliki izazov.

Argentinac će ove nedelje učestvovati na turniru u Kvinsu, a prvi rival biće mu Denis Šapovalov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading