Beker i Mekinro isprozivali tenisere jer ne mogu da pariraju Noletu, Rafi i Rodžeru!

Autor:

Sport

16.06.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikani svetskog tenisa, Boris Beker i Džon Mekinro smatraju da će velika trojka Đoković, Federer i Nadal osvajati i dalje najveće titule.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker

Oni su izneli niz kritika na račun mlađih igrača rekavši da mnogi koji su pri vrhu i dalje nisu tog kvaliteta kao prva tri igrača na planeti.

Federer, Đoković i Nadal su osvojili ukupno 53 Grend slem titule i samo su Stan Vavrinka i Endi Mari od 2015. uspeli da osvoje poneki trofej.

Ako se gleda od 2005. na ovamo, tu su još samo Marin Čilić i Huan Martin del Potro.

- U poslednjih deset godina videli smo najjaču trojku u istoriji tenisa.Pošto su već pokopali sadašnju generaciju, postoji rizik da pokopaju i narednu. Možemo samo da se nadamo da su oni referentne tačke za mlade igrače kao što je meni idol bio Rod Lejver - izjavio je Mekinro.

Boris Beker je sličnog mišljenja i on je još kritičniji prema igračima koji dolaze.

- Ovo uopšte nije dobro za svetski tenis. To nije kompliment za bilo kog igrača koji je mlađi od 28 godina. I neka mi se samo ne pravdaju time da su drugi igrači prejaki. Mislim da bismo trebali da dovedemo u pitanje kvalitet i radne navike kod svakog igrača mlađeg od 28 - rekao je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading