Nadal: Da se ne lažemo, laknulo nam je kada je Đoković...

Autor:

Sport

15.06.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao je kamen sa srca Rafaelu Nadalu kada je video da će u finalu Rolan Garosa igrati protiv Dominika Tima, a ne Novaka Đoković što je otvoreno priznao Toni Nadal, stric i nekadašnji trener španskog tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug
Večito rivalstvo

Posle novog trofeja koji je Rafa podigao u Parizu, njegov stric je napisao kolumnu za El Pais. I u njoj je priznao ono što su tvrdili i brojni teniski eksperti: da je samo Đoković velika opasnost po Nadala na Rolan Garosu.

Dominik Tim je dobar, odličan na šljaci, ali i dalje je predaleko čak i da natera Rafu da igra maksimalnom snagom.

- Hajde da se ne lažemo: bili smo srećni kada je Novak Đoković izgubio od Dominika Tima! Ne zbog toga što Austrijanac igra lošiji tenis, već zato što bi eventualni poraz od Novaka bio mnogo teži za Rafaela- napisao je stric Toni.

I nastavio je u istom stilu.

- Mislim da su razlozi jasni. Novak dovodi Rafu u situacije da se muči. S druge strane, lako je ceniti Dominika. Iz dobre je porodice intelektualaca i Rafael je bio iskren kada je rekao da želi Timu da podigne trofej u Parizu- napisao je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading