Britanac se vraća na teren posle višemesečne pauze, zanimljiv odabir partnera za dubl zbog jedne stvari!

Autor:

Sport

15.06.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Mari se i definitivno vraća na teren! Britanski teniser će posle višemesečnog oporavka i ugradnje veštačkog kuka vratiti tenisu na domaćem terenu, doduše u dubl konkurenciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Mari

Nekadašnji svetski broj 1 će sebe testirati naredne nedelje na turniru u Kvinsu gde če igrati u paru sa simpatijom svoje mame, Felisijanom Lopezom.

Mariju će ovo doći kao priprema za Vimbldon na kome bi želeo da nastupi ove sezone i koji je apostrofirao kao najvažniji turnir za njegovu odluku o nastavku karijere.

Mari je u januaru posle razočarenja u Melburnu odlučio da se podvrgne još jednoj operaciji kuka što mu je bila poslednja šansa da ne prekine karijeru. Otišao je na hirurško presvlačenje glave femura (butne kosti) što je u svetu sporta već poznata intervencija koja je spasla mnoge karijere.

Između ostalih i naš savezni kapiten, Nenad Zimonjić je prošle godine išao na istu operaciju i takođe pokušava da se vrati aktivnom igranju iako mu je već 43 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading