Mama Dijana: Ostala sam željna Novaka!

Autor:

Sport

03.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (32) prolio je mnogo znoja da bi postao najbolji teniser sveta. Osim navijača širom sveta, Nole je najveću podršku imao u porodici, čiji je stub, uz oca Srđana, i majka Dijana. Srpski as će danas igrati osminu finala na Rolan Garosu protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa, ali gospođa Đoković još ne može da se navikne da joj sin već 20 godina, sada sa svojom porodicom, luta po svetu.

RepublikaFoto: Starsport
Dijana i Novak Đoković

- Novak mi strašno nedostaje. Ostala sam ga željna, otišao je sa 12 godina od kuće. Mnogo je putovao, a ja nisam mogla da ga pratim jer sam imala još dvojicu sinova kod kuće i posao. U restoranu na Kopaoniku nekada sam morala da radim i po 16 sati. Sama sam pekla palačinke, pravila pice i bila u šanku. Zato je Srđan bio stalno uz Noleta. Bio mu je sve, i trener i fizioterapeut - otkrila je Dijana Đoković u razgovoru za Večernji list.

Ona je danas ponosna što su joj sva trojica sinova izrasla u dobre ljude.

- Novak, Marko i Đorđe su mi najveći orden. Tražila sam od njih možda nešto suviše, ali nije loše da im postaviš ciljeve, da vide nešto dalje od četiri zida. Kod mojih roditelja se znalo kome su kakve obaveze, nisam bila puštena s lanca, a to sam prenela i na svoju decu - dodala je gospođa Đoković.

RepublikaFoto: Starsport

Nole i Hrvati su braća najrođenija

U razgovoru za hrvatski list Dijana Đoković se dotakla i napisa o Novakovom prijateljstvu sa tamošnjim sportistima.

- Zašto da se više gledamo preko nišana? Novak se sa hrvatskim sportistima grli i izlazi kao da su braća najrođenija. Tokom poplava je pomogao Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Je li on ikad nekome dao razlog da ga ne voli? Ti koji ga ne vole, s njima nešto nije u redu - jasna je gospođa Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading