Đere otkrio planove pred Vimbldon - "Kao klinac trenirao sam na tepihu"!

Autor:

Sport

02.06.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo Đere je barem što se tiče Rolan Garosa, završio posao za ovu sezonu i uveliko razmišlja o nastavku i novim turnirima.

RepublikaFoto: Promo foto

Teniser iz Sente je poražen od Keija Nišikorija u pet setova, imao je svje šanse u jednom odličnom meču, ali nije ih iskoristio i kaže da mora da ide dalje.

Đere je ove sezone napravio veliki naptredak na ATP listi, i na Rolan Garosu nije razočarao, ali sada slede turniri na travi koji slue kao priprema za treći Grend slem sezone, Vimbldon.

- Ići ću na travu, prijavio sam sve turnire pred Vimbldon. U pitanju su Štutgart, Hale, Istborn, onda naravno idem i na Vimbldon. Kad se vratim kući, odmoriću par dana i onda ću se spremati za travu", poručio je Đere.

Ta mnoge igrače trava je podloga na kojoj se dobro ne snalaze, činjenica je i da nema mnogo turnira na ovoj vrsti podloge, ali Đere kađe da nema problema da igra na travnatoj podlozi.

- Jedva čekam da igram na travi. Nisam igrao često, ali je uvek bilo solidno. Zadovoljan sam, kao klinac sam mnogo trenirao na tepihu tako da se osećam konfornije na travi nego na betonu. Poslednje dve godine sam igrao Vimbldon, pretprošle kvalifikacije, prošle glavni žreb, ali zbog čelindžera na šljaci koje sam igrao pred turnir uvek sam imao jedan ili čak nijedan dan da se spremim za travu. Čak i tako sam gubio tesno. Ovaj put ću imati više vremena da se prilagodim na travu, mislim da mogu da ostvarim dobre rezultate i na toj podlozi - poručio je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading