Bruka i sramota: Tima isterali sa konferencije za medije zbog Serene!

Autor:

Sport

02.06.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijanac Dominik Tim je u trećem kolu Rolan Garosa pobedio Pabla Kuevasa iz Urugvaja 6:3, 4:6, 6:2, 7:5, a posle meča je izbačen sa sopstvene konferencije za medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim

Tim je bio usred razgovora sa medijima na nemačkom jeziku, a onda mu je iz organizacije Rolan Garosa saopšteno da mora da napusti glavnu konferencijsku salu.

Razlog je Serena Vilijams! Nekada najbolju igračicu sveta u subotu je eliminisala Sofija Kenin, a organizatori su želeli što pre Sereni da oslobode mesto pred novinarima, što se Timu ni malo nije svidelo. Prvo je pomislio da je u pitanju šala, ali...

- Ne razumem, ozbiljno. Mislim, šta, dođavola? Ne, ali to je šala, stvarno... Moram da napustim sobu jer ona dolazi? - bio je Šokiran Tim, koji je na kraju ustao i napusatio salu.

Amerikanka je  verovatno najveća teniserka svih vremena i naviklla je na povlašćen tretman, ali ovo što su uradili Timu je van svake pameti, pa je razmuljiv bes četvrtog igrača na planeti i inače prošlogodišnjeg finaliste Rolan Garosa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading