Serena iskrena: Ne mogu samo da sedim i posmatram - moram nešto da uradim!

Autor:

Sport

31.05.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka teniserka Serena Vilijams prokomentarisala je svoj odnos sa sunarodnicom Amandom Anisimovom. Anisimova je posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa govorila o tome da joj je Serena velika inspiracija, kao i da joj je pomogla u teškim trenucima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Serena je posle pobede nad Anisimovom u Majamiju otišla u svlačionicu i porazgovarala sa njom posle dugog i teškog okršaja.

- Ona je sjajna devojka i ja zaista želim da pomognem svim devojkama sportistkinjama pred kojima je budućnost. Srce mi je bilo slomljeno kada sam je ugledala u svlačionici, želela sam da budem tu za nju jer sam i ja bila u teškim situacijama. Bila je to zanimljiva situacija jer gotovo nikada to ne radite posle meča, kada sam ja bila u tako teškim trenucima, želela sam da mi neko priđe - rekla je Serena i dodala:

Jednostavno sam odlučila da ja sada uradim to, da joj priđem. Želela sam to oduvek. Otići ću i uradiću ono što osećam, iako to nije 'profesionalno' možda. Nisam znala da li je to ispravno ili ne, to radim sa svojim prijateljima i zašto ne bih uradila to i sa koleginicom.

Amerikanka je istakla i to koliko je važna pomoć mladim teniserkama u periodu karijere kada prelaze iz amaterskih u profesionalne vode.

- Obožavam da gledam mlade teniserke kako se razvijaju i napreduju. To je veoma zanimljivo. Tenis mi je toliko toga dao u životu i sada je sjajno gledati sve te nove generacije kako sazrevaju. Zato, ne mogu da sedim i posmatram. Moram da napravim neki iskorak. Želim to - rekla je Vilijams.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading