(FOTO) Čoveče, koliko si jadan: Dok Đoković briše sve pred sobom na Rolan Garosu, nesrećni Kirjos pravi kampanju na društvenim mrežama protiv Novaka!

Autor:

Sport

30.05.2019

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni australijski teniser, Nik Kirjos ne može da privuče pažnju dobrim partijama, ali se trudi da ostane "vidljiv" u teniskoj javnosti, ali to radi na očajnički način. On ne učestvuje na Rolan Garosu, ali zato pomno prati aktivnosti Novaka Đokovića i trudi se da da komentar na svaku fotografiju na kojoj je Srbin. Priznaćete, jadno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kirjos nastavlja da šokira

Šta Australijanac želi da učini ovim dečačkim ludorijama?

Znalo se da je  najblaže rečeno Đokovićev "hejter", ali je komentarima na Instagramu prevazišao sopstvene granice u mržnji.

Instagramom kruže Nikovi komentari na Novakov račun koji se kreću od toga da je Đokovićev način proslave dosadan, najgori na turniru i da je prilično frustrirajući za sve.

Očigledno je da nešto želi da izazove novim glupostima, moguće je da se vodi time da je i loša reklama - reklama, ali u "belom"sportu se jedino računa kada zamahneš reketom, tako da svi nestrpljivo čekamo susret Srbina i Australijanca na terenu!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading