Lajović najavio velike stvari: 12.5 odsto žreba je srpsko, nek se spremi Zverev!

Autor:

Sport

30.05.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Dušan Lajović je posle pobede nad Eliotom Banšerijem sa 3:0 potvrdio da se sjajno oseća, kako je i izgledao na terenu, a raduje njegova motivisanost i rasterećenost pred meč sa petim teniserom sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lajović rutinski do 3. kola RG!

- Osećao sam tokom celog meča da kontrolišem situaciju. Možda je bilo nekih poteškoća jedino na riternu jer rival dobro servira, pa nije bilo lako dolaziti do razmena. U prva dva seta sam ipak napravio rani brejk, u trećem je on igrao na sve ili ništa i uspeo je nakratko da se vrati, mada takav stil nije dugotrajno rešenje na šljaci. Malo je promenio ritam, ali nije moglo to negativno da utiče na moju igru, pa sam se stabilizovao i završio posao u tri seta. Meč je trajao sat i 40 minuta, što je vrlo pozitivna stvar- rekao je Lajović.

Sledeći protivnik Lajoviću biće Aleksander Zverev, od kojeg je prošle godine u Parizu izgubio u pet setova. Sada Lajović dolazi sa više vere u sebe, pogotovo posle finala u Monte Karlu. 


- Nisam isti igrač pre dve nedelje, četiri nedelje, pre godinu dana. Osećam se rasterećenije, ali i tu treba pronaći ravnotežu , ne treba imati prevelika očekivanja, ali ne treba ih ni nemati uopšte. Samo to finale može da mi pomogne, znam da mogu da pobeđujem dobre igrače u nizu i to olakšava, a videćemo hoće li doneti neku promenu ili ne- rekao je Lajović.

Srbija sada ima četvoricu igrača u trećem kolu muškog singla.


- Nadam se da neće biti tri, dva jedan, da budemo sva četvorica u četvrtom. Filip je opet igrao pet setova, ko fizički bude u redu, to će biti lep meč jer obojica igraju fino za oko, gledaću ga. Laslo je izrastao u odličnog igrača, šljaka mu je omiljena podloga, i biće mu interesantno iskustvo da igra sa Nišikorijem koji igra jako brzo i eksplozivno. Kei nije u najboljoj formi, ima Đere šansu. Nadam se da će obojica pobediti, a i Nole je favorit protiv Karuza, mada ne treba nikog potcenjivati jer je Italijan dobio Simona. Negde sam pročitao, 12,5% žreba je sada srpsko- zaključio je Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading