Francuz nije mogao da se izbori: Đoković, Nadal i Federer su negativno uticali na mene!

Autor:

Sport

29.05.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski teniser Žo Vilfred Conga smatra kako su članovi "velike trojke", Federer, Nadal i Đoković krojili njegovu sudbinu na ATP turu i negativno uticali na njegov mentalitet pošto su ga redovno pobeđivali na svim podlogama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žo Vilfred Conga

Conga je u intervjuu za "Le Parizjen" pričao o tome kako bi daleko bolje prošao da je igrao u nekoj drugoj eri, a ne sa takvim šampionima.

Francuz je nekoliko puta dolazio do prilika se nađe nadomak trofeja, ali bi se veoma često neko od ove trojice isprečio na njegovom putu.

- Naravno da su negativno uticali na moju psihu i samopouzdanje. Mogli su bar da se smiluju da mi ostave poneku Gren slem titulu- našalio se francuski teniser.

Nije samo "velika trojka" bila pogubna za Congu. Ima još tenisera koji su umeli da mu zadaju muke.

- Često sam od njih gubio u drugoj nedelji turnira. Ipak, moj "dželat" bio je Endi Mari. Samo sam ga dva puta pobedio. Molio sam se kad se sastanem sa nekom od one trojice. Svi su isti! Hajde samo da ne pričamo o talentu, jer šta je talenat? Rad je glavni, a oni sve to imaju- rekao je Conga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading