Čoveče, o čemu ti pričaš? Vilander stao u odbranu Kirjosa i uporedio ga sa najboljim svih vremena!

Autor:

Sport

25.05.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni švedski teniser, a sada teniski analitičar, Mats Vilanderstao je u odbranu kontroverznog Australijanca Nika Kirjosa. Štaviše, uporedio ga je sa Džonom Mekinroom.

Mats Vilander

Vilander se osvrnuo na dešavanja sa Mastersa u Rimu, gde je Kirjos, u drugom kolu, dobio diskvalifikaciju tokom trećeg seta protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

Kirjos je tada bacio reket, stolicu i flašicu na teren, svađao se sa sudijama i navijačima, pre nego što je dobio diskvalifikaciju.

- To je kao sa Džonom Mekinroom. Tada nismo znali da li je njegovo ponašanje dobro ili loše. Ali, očigledno, on se ispostavio kao jedan od najbitnijih igrača svih vremena. Ja jedino ne mogu da podnesem kada se ne trudi na terenu i želi da bude negde drugde- rekao je Šveđanin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je pred početak Rolan Garosa rekao da je taj turnir sra**e, a onda je, par dana kasnije, odustao od takmičenja na drugom Gren slemu sezone, zbog navodne bolesti.

Vilander kaže da kontroverznog Australijanca kolege vole.

- Ostali igrači ga vole, ali mrze da gube od njega. Problem je taj što kada on izvodi ludorije na terenu, to frustrira protivnike. Time sebi stvara dodatan problem jer igrači ne žele sebi da dopuste da izgube od nekog ko igra na taj način- rekao je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading