Tenisu je potreban Kirjos

Autor:

Sport

25.05.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Rolan Garosa Gi Forž istakao je da će publika zavoleti Nika Kirjosa čim osvoji neki veliki turnir.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Australijski teniser poznat po problematičnom ponašanju često je u centru pažnje zbog nesportskih gestova na terenu, međutim, Forž smatra da su takvi igrači neophodni tenisu.

- Teniseri poput njega su potrebni Turu. Igrači koji negoduju razbijanjem reketa su isti oni koji će svojim poenima naterati publiku "na noge". Ukoliko Kirjos uspe da svoju "ludu" stranu pretoči u ratničku igru za svaki poen, ljudi će ga voleti. Sigurno će do toga doći čim osvoji jedan ili dva velika turnira - kazao je Forž.

Kirjos je nedavno suspendovan sa Mastersa u Rimu. Nedugo zatim podigao je glas protiv turnira na šljaci, te je odlučio da odustane od Rolan Garosa, koji je nazvao sra**e takmičenjem.

- Razumem da nije bio spreman za dolazak u Pariz i da je to proisteklo zbog toga, ali ne razumem da svake nedelje pravi ispade poput onih o Rimu - zaključio je direktor Otvorenog prvenstva Francuske.

Glavni žreb Slema u Parizu startuje u nedelju, titulu brani Rafael Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading