Kirjos živi od skandala: Australijanac slagao da je bolestan!

Autor:

Sport

24.05.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac, Nik Kirjos se povukao sa Rolan Garosa dan nakon žreba za Gren slem u Parizu, ali i ovaj potez kontroverznog tenisera je izazvao buru u svetu tenisa, pošto postoje sumnje da je objavio pravi razlog zbog kog je odustao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

On se navodnopovukao sa turnira zbog bolesti. 

Međutim, Francuzi su skeptični. Nije tajna da Australijanac nije bio preterano motivisan da učestvuje na turniru, koji je pre nekoliko dana pljuvao, i da je želeo što pre da počne pripreme za Vimbldon. Zbog toga i sumnjaju u razlog povlačenja sa Gren slema.

Australijanac je već danima u centru pažnje zbog niza skandala u kojima je učestovao. Prvo je bez dlake na jeziku opleo po Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu, a potom je diskvalifikovan sa mastersa u Rimu jer je divljao na terenu, svađao se sa sudijama, navijačima, bacio stolicu, a sada je odustao od Rolan Garosa iz navedenih razloga, ali ko zna šta mu je ponovo palo na pamet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading