"Novaka ni Rafa ne može da zaustavi!"

Autor:

Sport

20.05.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković jeste izgubio u finalu turnira u Rimu, ali bivša slovačka teniserka Danijela Hantuhova veruje da je naš as favorit na Rolan Garosu zbog mentalne snage.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Ova titula je bila jako važna za Rafu. Mislim da je njemu bilo potrebnije da dobije ovaj meč, nego Novaku, iz prostog razloga što je prošlu titulu osvojio prošlog leta u Torontu. Dao je sve od sebe da osvoji taj trofej u Rimu - rekla je Hantuhova.

Ona je nastavila u istom ritmu.

- Novak bi trebalo da ode odavde jako zadovoljan. Posle onakvog polufinala, pružiti takav otpor! I to što nije želeo da koristi umor kao izgovor pokazuje samo koliko je zadovoljan svojom igrom. Mislim da oba tenisera mogu mirno da odu na sladoled ili picu i proslave odličnu igru na turniru- rekla je Slovakinja.

Hantuhova je istakla da je Novak u odličnoj formi.

- Ako Novak bude mentalno ovako jak kao u Madridu i Rimu, on će biti nedodirljiv! U finalu je jednostavno bio previše umoran. Ali videli smo ga u Australiji, isti taj fokus je imao, isti pristup. Čak i sada posle 6:0, činilo se da uživa u igri i da se ne žali ni na šta. Kada je u tom mentalnom okviru, osećam da ništa ne može da ga zaustavi. Čak ni Rafa - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading