Nadal: Žao mi je Federera!

Autor:

Sport

17.05.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal, koji se pobedom nad zemljakom Fernandom Verdaskom 6:4, 6:0 plasirao u polufinale Mastersa u Rimu, rekao je da mu je žao što se u sledećoj fazi takmičenja neće susresti sa Rodžerom Federerom

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nadal je zavoljan svojim izdanjem protiv Verdaska.

- Početak meča bio je dobar. Ali, on je igrao sjajno, da budem iskren. Ja nimalo nisam bio loš na početku, ali on je bio neverovatan. Bez grešaka, mnogo vinera, rano je išao na loptu. Bio je to veoma težak set. To je jedan od prvih setova zbog kojih sam veoma srećan- rekao je Nadal.

Upitan da li smatra da su se Rodžer Federer i Naomi Osaka povukli sa turnira zbog premora posle dva odigrana meča prethodnog dana, Španac je izneo mišljenje.

- Ponekad tako funkcioniše, zar ne? To može da se dogodi u spoljašnjim uslovima, deo je igre. Veoma mi je žao Osake, a posebno Rodžera. Bilo bi sjajno da imam šansu da igram protiv njega u polufinalu. Ali, imaću drugog, veoma teškog protivnika – Cicipasa. Kada igrate dva meča u danu, postoji rizik veći nego kada je u pitanju jedan meč- rekao je Španac.

32-godišnjak je zadovoljan svojim učinkom u poslednjih nekoliko nedelja.

- Dobra stvar je da u poslednje vreme iz nedelje u nedelju imam bolji osećaj. Svaka je bolja nego prethodna. To je sjajno jer ne samo da imam veće šanse da pobedim, nego to čini ličnu satisfakciju. Kada posle teškog period počnete da trenirate, pokušavate da odradite stvari kako treba i veoma se trudite, a kada vidite da ste svakim danom sve bolji, to je bitan faktor koji mi pričinjava zadovoljstvo- zaključio je Nadal.

Španac i Grk snage će odmeriti u subotu od 14.30 na centralnom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading