Krajinoviću srpski derbi - Filip sa dosta muke slomio Viktora!

Autor:

Sport

17.05.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović opravdao je ulogu favorita u duelu sa Viktorom Troickim i plasirao se u polufinale čelendžera u nemačkom Hajlbronu pošto je slavio sa 7:5, 7:6 (8:6), posle jednog sata i 40 minuta igre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajinović bolji od Troickog

U borbi za finale, Filipa u subotu čeka susret sa Italijanom Stefanom Travaljom.

Srpski teniseri su odigrali veoma zanimljiv i neizvestan duel u kojem je Krajinović mnogo bolje koristio svoje šanse. Troicki je, ipak, prvi stigao do brejka, u trećem gemu, ali je Filip odmah uzvratio, a četiri gema kasnije je imao šansu da opet učini isto. To što je propustio tada nadoknadio je u 12. gemu, kada je stigao do brejka kojim je osvojio prvi set.

U drugom setu nije viđen nijedan brejk, ali je Krajinović imao dve šanse da oduzme servis Troickom, koji je kao laki luzer stigao do glavnog žreba. Odluka je na kraju pala na razliku u taj-brejku, u kojem je Viktor imao set loptu, ali se mlađi od dvojice srpskih tenisera odbranio.


Čelendžer u Hajldbronu igra se za nagradni fond od 92.040 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading