(VIDEO) Kirjos posle skandala i diskvalifikacije ISMEVAO protivnika!

Autor:

Sport

17.05.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos oglasio se putem Tvitera povodom incidenta i haosa koji je napravio u drugom kolu Mastersa u Rimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je diskvalifikovan sa turnira u Rimu, nakon što je podivljao tokom trećeg seta u meču protiv Norvežanina Kaspera Ruda, te napustio teren.

Posle ljutitog izlaska sa terena Kirjos je "nestao" sa lica mesta i odbio da razgovara sa bilo kim od novinara na licu mesta, ali se na kratko oglasio putem društvene mreže Tviter.

Novinar Njujork Tajmsa Ben Rotenberg, u čijem podkastu je Kirjos podigao kada je "bocnuo" Novaka Đokovića, na svom profilu postavio video u kojem Nikov protivnik slavi pobedu protiv Australijanca.

Američki novinar je na video u kojem 20-godišnji Rud dosta emotivno proslavlja veoma bitnu pobedu aludirao na to da ona, ipak, došla diskvalifikacijom protivnika, a Kirjos je na to odreagovao napisavši "Hahahahaha".

U međuvremenu, ATP je potvrdio da je Kirjos diskvalifikovan sa meča, a da ga nije predao, tako da će Niku biti oduzet ceolupan nagradni fond koji je trebalo da mu pripadne sa turnira u Rimu, kao i svi poeni koje je osvojio, uz dodatnu kaznu od 20.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading