Cicipas samouveren pred meč sa Federerom!

Autor:

Sport

17.05.2019

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas kaže da nema šta da izgubi u meču sa Rodžerom Federerom u četvrtfinalu Masters turnira u Rimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Rodžer nije igrao dugo na šljaci, ovo mu je drugi turnir posle velike pauze. Ipak, mnogo je iskusniji od mene i generalno je igrao neuporedivo više mečeva od mene u Rimu. Nemam šta da izgubim. Želim da odigram dobro i da vidim šta mogu da uradim protiv njega na šljaci, do sada nikada nismo zajedno ni trenirali na toj podlozi - kaže Cicipas. 

Mladi Grk je u sredu prvo pobedio Sinera, a zatim i Fabija Fonjinija, i to pošto je prošle nedelje igrao finale u Madridu.

- Federer je legenda našeg sporta i svi ga poštuju, biće mi duplo teže nego danas. On voli da igra servis-volej, raznovrsnu igru ima. Očekujem da će pokušati što ranije da hvata loptu, ali mislim da mogu da uradim nešto ukoliko budem u pravom ritmu, borben sam i imam pravi stav - dodao je Cicipas.


Meč je na programu u petak najranije od 16 sati. Do sada je 1-1 u međusobnom skoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading