(VIDEO) Federer osvojio SPEKTAKULARAN poen i podsetio na najbolje dane!

Autor:

Sport

16.05.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer započeo je Masters u Rimu susretom sa Žoaom Souzom, a tokom prvog seta Švajcarac je odigrao jedan neverovatan poen koji je podsetio na njegove najbolje dane.

RepublikaFoto: Ap photo
Rodžer Federer

Federer je u prvom kolu kao nosilac bio slobodan, da bi u drugom ukrstio rekete sa Portugalcem, koji je trenutno 72. teniser sveta. 

Švajcarac je svakako veliki favorit u ovom susretu, a poen o kome će se pričati dogodio se u poslednjem poenu osmog gema prvog seta. Rodžer je bio na servisu, međutim Souza je preuzeo inicijativu u poenu i preciznim udarcima počeo "da šeta" Švajcarca i tera ga na mnogo trčanja. 


Međutim, legendarni teniser koji za nešto manje od tri meseca puni 38 godina, uspeo je sve protivničke udarce da vrati u polje i na kraju na vrlo atraktivan način zabeleži viner iz pasing-šota. 

Ovo je svakako podsetilo na Rodžerove najbolje dane, a on će ukoliko se plasira u naredno kolo Mastersa u Rimu snage odmeriti sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading