Krajinović i Troicki u osmini finala!

Autor:

Sport

15.05.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri Filip Krajinović i Viktor Troicki ostvarili su pobede u drugom kolu na čelendžeru u Heibornu, i tako su obezbedili plasman u osminu finala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

Krajinović koji je postavljen za prvog nosioca je bio bolji od domaćeg igrača Dominika Kopfera sa 6:4, 4:6, 7:5. U prvom delu meča viđen je jedan brejk, koji je napravio naš igrač, što mu je bilo dovoljno da dođe do prednosti.

Ipak, probudio se Nema, podigao je nivo igre u drugom segmentu susreta, pa je uspeo da odvede duel u odlučujući treći set. Bolje je ovaj period susreta počeo Kopfer. Oduzeo je Krajinoviću servis, poveo 4:2, ali od tog momenta naš teniser je ponovo počeo da igra sjajno, načinio je preokret i posle dva sata i 18 minuta igre obezbedio plasman u naredno kolo.

Rival Krajinoviću u osmini finala biće Kanađanin Piter Polanski.

Viktor Troicki, koji je u glavni žreb ušao kao srećni gubitnik se posle velike borbe i preokreta plasirao u treće kolo. On je trijumfovao protiv Rusa Alekseja Vatutina sa 2:6, 6:1, 7:6(6).

Viktor Troicki

Loše je Srbin počeo susret, dominirao je Vatutin koji se nalazi na 212. mestu na ATP listi. Tri puta zaredom je Rus oduzeo servis Troickom i došao na korak do pobede.

Međutim, fantastično je Srbin odigrao drugi set, koji je dobio posle samo 33 minuta igre. Ipak, velika borba viđena je u odlučujućem segmentu. Odluka o pobedniku je pala u taj-brejku. Najpre je Viktor spasao meč loptu, da bi potom svoju prvu iskoristio i prošao dalje.

Troicki će se u osmini finala sastati sa 12. nosiocem Špancem Giljeromom Garsijom-Lopezom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading