Đere stao u 2. kolu Rima!

Autor:

Sport

14.05.2019

17:15 >> 17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je u 2. kolu Mastersa u Rimu.

RepublikaFoto: Starsport
Laslo Đere

Gruzijac Nikoloz Basilavšili pobedio je 23-godišnjeg Đerea 7:5, 6:4 za nešto manje od sat i po igre i u narednoj rundi verovatno će se sastati sa Rafaelom Nadalom. Španca u 2. kolu očekuje duel sa Žeremijer Šardijem.

Đere je u četvrtom međusobnom duelu protiv 18. igrača sveta mnogo grešio i propustio je brojne šanse da eventualno prelomi meč na svoju stranu i upiše treći uzastopni trijumf protiv Gruzijca u njihovom četvrtom međusobnom duelu.

Prvi set obilovao je brejkovima, a četiri od pet viđena su od trećeg do šestog gema kada su Đere i Basilašvili po dva puta ispustili svoj servis. Gruzijac je u prva četiri gema na servis rivala imao brejk lopte, Đere je dva puta uspeo da se izvuče, ali ne i u ključnom 11. gemu.

U drugom setu oba igrača bila su mnogo sigurnija na svoj servis, a jedinu šansu za brejk Gruzjac je iskoristio za vođstvo 3:2. Đere je pokušao da se vrati, međutim, uvek je nešto nedostajalo da napravi ozbiljniji zaokret u meču.

Srpski teniser je ove godine u Indijan Velsu i Madridu dogurao do trećeg kola, što mu je najbolji rezultat u karijeri na turnirima iz Masters serije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading