VIKTOR NASTAVIO POBEDNIČKI NIZ: Troicki u trećem kolu US opena

Autor:

Sport

31.08.2017

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u treće kolo poslednjeg Gren slem turnira u sezoni US opena, koji se igra u Njujorku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Troicki je nastavio trijumfalni niz u Njujorku

Troicki je u 2. kolu pobedio 144. igrača sveta Italijana Stefana Travalju 3:0, po setovima 7:6, 7:5, 6:0. Meč je trajao nešto više od dva sata.

Troicki je trenutno na 52. mestu ATP liste, a po prvi put u karijeri je igrao protiv Italijana. U prvom setu viđena je velika borba, a oba tenisera su napravila po dva brejka. Ovaj deo meča rešen je u taj-brejku koji je pripao srpskom teniseru.

Troicki je u 11. gemu drugog seta oduzeo servis Travalji što mu je bilo dovoljno da povede sa 2:0. Naš teniser je briljirao u trećem setu, koji je osvojio bez izgubljenog gema.

Troicki će u trećem kolu igrati protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, koji je savladao Tomaša Berdiha 3:1 u setovima.

Ukrajinac je trenutno na 64. mestu ATP liste. Srbin i Ukrajinac odigrali su tri meča u karijeri, a Viktor vodi 2:1 u pobedama. Ove godine igrali su na Mastersu u Indijan Velsu, a slavio je Dolgopolov sa 2:0 u setovima. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading