Marej uskoro ponovo na terenu!

Autor:

Sport

07.05.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prvi teniser sveta Endi Marej dobio je specijalnu pozivnicu za turnir u Kvinsu, iako još uvek nije potvrdio kada se vraća na teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Organizatori turnira, koji se održava narednog meseca, saopštili su da je jedna pozivnica rezervisana za Mareja i da je dobio vreme da se izjasni da li će je prihvatiti.

Trostruki gren slem šampion nije igrao još od januara, kada je ispao na startu Australijan opena od Roberta Bautista-Aguta, u međuvremenu je operisao kuk i nedavno tek počeo sa treninzima.


Iako je u Melburnu najavio da bi uskoro mogao da završi karijeru, situacija se promenila od operacije i trenutno 217. teniser sveta ima veliku želju da se vrati tenisu jer više ne oseća bol.

- Čuvamo mesto Mareju, koji će uskoro da nas obavesti da li je spreman da igra - navode organizatori u saopštenju.

Žreb za turnir u Kvinsu je 17. juna i služi kao priprema za Vimbldonu, a nastup su potvrdili već branilac trofeja Marin Čilić, Kevin Anderson, Huan Martin del Potro, Stefanos Cicipas...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading