Otkriveno: Evo ko će biti uz Novaka u Madridu!

Autor: B92.net, Republika

Sport

05.05.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će u narednih sedam dana igrati na Mastersu u Madridu, a kako prenose španski mediji, uz svetskog broja jedan je kompletan tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

"Marka" je objavila fotografiju na kojoj se vide Novak i njegovi saradnici, a uz njega su i supruga Jelena, brat Marko kao i Pepe Imas koji zvanično nije član njegovog tima.

Ono što je za Novaka najvažnije je da maksimalno spreman dočeka ovaj turnir, kao i naredni Masters u Rimu koji će mu biti generalne probe za nastup na drugom Grend slem turniru sezone, Rolan Garosu.

Kako "Marka" prenosi, Novaku se protekle nedelje na terenima"Puente Romano" tenis kluba u Marbelji priključio i kum Miljan Amanović, njegov dugogogišnji prijatelj i fizioterapeut.

Amanović je završio saradnju sa Milošem Raonićem tako da će sada imati više vremena da se posveti Novaku.

Srpski teniser na ATP listi ima 3.395 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog Rafaela Nadala i Đokoviću je cilj da maksimalno spreman stigne u Pariz gde krajem meseca počinje turnir na kojem ima velike ambicije.

Novakova želja je da osvoji četvrti Grend slem turnir u nizu, kao što je to uradio 2015. i 2016. godine kada je vezao titule na Vimblodonu, US Openu, Australijan Openu i Rolan Garosu.

Novak je ovih dana vredno radio na terenima kompleksa "Kaha Mahika", a kada je reč o Mastersu u Madridu, Novak je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu, dok u drugom igra sa bolji iz meča kvalifikanta i Bugarina Grigora Dimitrova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading