Nadal najavljuje bolje rezultate!

Autor:

Sport

01.05.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal ima najslabiji start sezone do sada. Neobično je da svetski broj dva nema nijednu titulu od starta sezone, čak ni na njegovoj omiljenoj šljaci.

RepublikaFoto: Ap photo
Rafael Nadal

Malo ko je očekivao da će Nadal ostati bez krune u Monte Karlu, jednom od njegovih omiljenih turnira, ali to se dogodilo, baš kao i nedavno u Barseloni.

Na oba takmičenja Nadal je stigao do polufinala, u kneževini je izgubio od Fabija Fonjinija, a u Barseloni je od njega bio bolji Dominik Tim.

Sledeće nedelje Rafa će igrati u Madridu, tamo će biti i ostali članovi "velike trojke", Rodžer Federer i Novak Đoković i Španac kaže da dolazi u glavni grad Španije kako bi konačno osvojio titulu.

- Povreda u Indijan Velsu mi je teško pala. Pre nedelju dana, iako nisam bio sto odsto spreman, rešio sam da igram, čak ni na početku nedelje to nije bilo najsjajnije. Ipak, osećaj je sada sasvim drugačiji. Ovo su sve detalji koji mogu da mi pomognu, taj poraz od Tima je svakako jedan od njih. Prilično dugo nisam igrao na šljaci, bio mi je to najbolji meč na ovoj podlozi od starta sezone - rekao je Nadal.

Nadal: Povreda u Indijan Velsu mi je teško pala

On kaže da je svestan šta ga očekuje naredne nedelje u Madridu.

- Važno je da se ponovo takmičim. Očekujem da bude sve bolje. Znam da će Madrid biti problematičan zbog uslova za igru, sve je nekako drugačije. Ipak, ponovo imam tu veliku želju da se takmičim. Ako igram na najvišem nivou, sve je moguće - izjavio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading