Zverev prozvao Novaka

Autor:

Sport

30.04.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zverev, mladi nemački teniser, koji još nije podigao nijednu grend slem titulu, ali usudio se da prozove prvog tenisera sveta osvajača 15 najvećih trofeja - Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

Kris Kermod više nije na čelu ATP-a, mnogi smatraju da je glavni i odgovorni za njegovu smenu upravo Novak Đoković jer je kao predsednik Saveta igrača bio za promene.

Kermoda i dalje oplakuju, nije tajna da su protiv Novaka Đokovića bili Rafael Nadal i Rodžer Federer. Ali, pored njih i mladi Nemac, koji još nije ostavio zapažen trag u belom sportu, usudio se da prozove Novaka nakon promene na čelu ATP.

- Novak je dugo na "turu", prvi je na svetu, mi igrači sada želimo da ga pitamo:" Kakav je tvoj plan, Novače? Kermod je uradio mnogo dobrih stvari za nas, povećao novčane nagrade, uveo nove događaje u kalendar. Takmičenje se nije pogoršalo s njim na čelu. Pitanje je koji je sledeći korak? U ovo  trenutku odgovor ima samo Novak Đoković - drznuo je Nemac da prozove srpskog asa. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading