KOD NOLETA SE RADI UDARNIČKI I ZA PRVI MAJ!

Autor:

Sport

30.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole Sremac zameniće reket štapom za pecanje i uživati u svojoj vili na obroncima Fruške gore. Skućiće se Novak Đoković (31) u selu Pavlovci nadomak Rume, u kojem najbolji teniser sveta već tri godine gradi velelepnu hacijendu na obali Pavlovačkog jezera. Kako se priča po selu, naš as sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkicom Tarom trebalo je da se odavno useli, ali su radovi usporili zbog želje Đokovića da se projekat ispoštuje do najsitnijih detalja.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena i Novak Đoković

Neimara ni sa poboljšanjem vremena nema puno u dvorištu, ali se radi udarnički i tokom prvomajskih praznika. Uređuju se travnjaci, završava ograda prema jezeru. Vremena nema za puno priče, ali ni za poziranje pred foto-aparatom, kažu, to prepuštaju najboljem teniseru sveta.

RADOVI PRI KRAJU

- Pustite nas, Noleta slikajte. On je to zaslužio, mi samo radimo svoj posao. Za njega nam nije teško ni da za praznike uradimo ponešto - rekli su u prolazu radnici koje smo uspeli da uslikamo tek iz daljine preko celog jezera, pošto su se razbežali kada smo prišli da ih slikamo.

Da je već trebalo da se usele, priča se i po selu.

- Nadamo se da će češće dolaziti kada prestane da luta po belom svetu. Biće mu ovde lepo i za dečicu Stefana i Taru. Priča se da je useljenje trebalo da bude do Nove godine. Nema tu još puno da se radi oko kuće - dodaju meštani.

A Đokovićev mali raj, bar za sada, nije skriven od očiju javnosti. Lep kameni bedem odvaja oko dva hektara imanja i vilu od 4.000 kvadrata od puta. Sa boka su drvena ograda i drveće kroz čije se krošnje naziru teniski teren sa reflektorima i novi travnjaci. Iskopan je i bunar dubok 300 metara.

ELITNA POSLUGA

Ipak, najlepši pogled iz dvorišta, ali i na njega, puca sa vode. Dvospratna vila sa ogromnim prozorima dominira pejzažom, dok je na dnu dvorišta prema jezeru letnjikovac sa mestom za roštilj. Od njega na samo jezero vodi drveni dok za koji se mogu privezati čamci.

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, o Novaku i njegovoj porodici računa će voditi elitna posluga od čak 18 zaposlenih. Neizostavno četvoročlano obezbeđenje stiže iz jedne firme u Sremskoj Mitrovici, a oni će imati svoj deo iz kojeg će kontrolisati video-nadzor koji je po celom imanju. Da sve bude pod konac brinuće pet batlera, dve kućne pomoćnice, ali i dve dadilje za decu. Specifičan način ishrane Đokovića iziskivao je tri kuvara i dva konobara.

Novak će na imanju imati letnjikovac za roštilj, ali i teniski teren sa reflektorima

- Šteta što Novak nije zaposlio i nekog iz sela, kao što su to uradile njegove komšije, pa i moj gazda. Ali nema veze, samo njima da je dobro, zaslužili su - dobacuje nam jedan od zaposlenih u susednoj kući kontroverznog biznismena Andrije Draškovića, ali takođe uz molbu da ga ne slikamo.

Odabrano krem društvo

Novak Đoković nije prvi od javnih ličnosti otkrio Pavlovačko jezero. Prvi komšija sa desne strane, gledano prema vodi, njemu je kontroverzni biznismen Andrija Drašković, a dalje je kuća unuka Dobrivoja Tanasijevića Den Tane. Prvi Noletov komšija sa leve strane je predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, čiji plac još uvek stoji prazan. Na jezeru su i kuće i placevi imućnih ljudi iz velikih domaćih kompanija, ali i vlasnika novobeogradskih splavova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading