Krajinović poručio samo jedno pred finale

Autor:

Sport

28.04.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović u nedelju od 15.00 sati bori se za svoju prvu titulu u karijeri, a rival u finalu turnira iz Serije 250 u Budimpešti biće mu Italijan Mateo Beretini.

RepublikaFoto: TSS
Filip Krajinović

Krajinović je počeo u kvalifikacijama, a do sada je savladao Markoru, Gerasimova, Sepija, Albota, Ćorića i Erbera, uz samo jedan izgubljeni set.

- Nisam ovo očekivao s obzirom na to da sam počeo u kvalifikacijama, veliko dostignuće za mene. Igrao sam jako dobro i dobro sam servirao u polufinalu. Uživaću u finalu - poručio je Krajinović, koji je jedino prethodno finale u karijeri igrao na Mastersu u Parizu 2017. godine. 

Sa druge strane, Beretini je bio bolji od Kukuškina, Bedenea, Kuevasa i Đerea, a trenutno je 55. na ATP listi.

Italijan ima 23 godine, šljaka mu je omiljena podloga, a boriće se za drugu titulu u karijeri, posle Gštada prošle godine. Krajinović i on do sada se nisu sastajali. 


- Moram da se oporavim za finale, polufinale je bilo kratko, ali intenzivno. Moram da budem fokusiran za finale. Dobro serviram, nadam se da će mi servis i forhend pomoći da slavim u finalu. On je sjajan momak, ima mnogo samopouzdanja i bio je među 30 najboljih na svetu - rekao je Italijan. 

Krajinović je sada na putu povratka, a Budimpešta je veliki korak – trenutno je projektovan na 77. mesto, što je skok za 26 pozicija u odnosu na prethodnu ATP listu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading