Medvedev nakon velike pobede: "Novak je bio lošiji nego u Melburnu - odigrao sam najbolji meč u karijeri"!

Autor: B92, Republika

Sport

19.04.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danil Medvedev, mladi ruski teniser, bio je pun samopouzdanja posle pobede nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Iskren da budem, Đoković je igrao gore u odnosu na naš prethodni susret (Australijan open 2019), a ja sam još iskusniji - rekao je Medvedev i dodao:

- Počinjem da stavljam do znanja najboljima na svetu da nije lako igrati protiv mene. Na primer, Novak je u Australiji igrao svoj najbolji tenis, a ja sam ga opet namučio da pobedi.

- Srećan sam kako sam odigrao i ukoliko budem nastavio sa partijama kao iz Australije, imaću šanse. Ovoga puta je Novak bio lošiji nego što je bio u Melburnu - rekao je 23-godišnji teniser i dodao:

- Ukoliko pogledamo rezultat koji sam napravio u Monte Karlu, onda je ovo bio moj najbolji meč u karijeri. Igraću u prvom polufinalu Mastersa i na putu do tog rezultata pobedio sam najboljeg na svetu. To je neverovatno.

Danil Medvedev u polufinalu igraće protiv srpskog tenisera Dušana Lajovića, koji je u dva seta savladao Lorenca Sonega

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading