Novak svestan Nadala: Poslao poruku koju svi treba da primenimo

Autor:

Sport

14.04.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je bez obzira na ATP rang-listu Rafael Nadal favorit za osvajanje predstojećeg mastersa u Monte Karlu, na kome je bio šampion čak 11 puta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nakon rivalstva koje traje duže do decenije Đoković je svestan da je Španac favorit na svim turnirima koji se igraju na šljaci.

- Mislim da je Rafa izraziti favorit na svim zemljanim turnirima i to se neće promeniti ni ovoga puta. Ako je fizički spreman, nema sumnje da će biti u najboljem izdanju - rekao je Đoković pred start turnira u Monte Karlu.

Đoković je analizirao i ko bi još mogao da odigra dobro na prvom mastersu na šljaci ove sezone.

- Zverev se dobro pokazao na šljaci prethodnih godina. Ne smemo da zaboravimo ni Tima, kao ni Federera, koji će igrati i ove sezone. Biće jako otvoreno - naveo je Đoković.

Bet obzira na rane eliminacije u Indijan Velsu i Majamiju, Novak ne očajava, već najavljuje da će gledati da izvuče pozitivne strane iz ovih neuspeha.

- To je sport. Događa se. Naravno da sam razočaran, jer sam mislio da sam spreman za veća dostignuća, ali istovremeno to je iza mene i pokušaću da izvučem pozitivnu stranu iz cele priče - rekao je Đoković i nastavio:

- Imam sjajnu polusezonu iza sebe. Osim spoemnuta dva turnira, na ostalim sam igrao makar polufinale. To može da podstakne samopouzdanje pred start sezone na šljaci - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading