Federer: Ne jurim Novaka!

Autor:

Sport

30.03.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarcu, Rodžeru Federeru godine ne mogu ništa, počistio je rivale u Majamiju, ali i pored toga on se ne nada da će uspeti da se vrati na prvo mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

- Biće teško doći do broja jedan, na ovom nivou bi mi za to bilo potrebno skoro tri Slema, tako da mi je prioritet osvajanje turnira. Nije razumno misliti na taj način sa 37 godina. Jedan od mojih najdražih trenutaka u karijeri bio mi je povratak na prvo mesto prošle godine u Roterdamu, sve se tako lepo složilo. Bilo je to posebno vreme, ali broj jedan je sada daleko, Novak je osvojio tri Slema i bilo bi neozbiljno ako bih rekao da mi je to cilj - rekao je Federer.

On je otkrio i da li se kaje zbog grešaka koje je pravio tokom karijere.

- Mislim da su greške koje sam pravio morale da budu napravljene, ali imao sam oko sebe prave ljude u pravo vreme. U početku biraju roditelji, posle teniska federacija, u tom smislu sam imao sreće. Možda sam grešio kada sam igrao neke turnire i gubio umesto da ih ne igram, ali to su male greške iz kojih sam naučio. Ključno je znati ko su pravi ljudi, a to je teško kada si mlad - zaključio je Federer.

Švajcarac će igrati u final turnira u Majamiju, a njegov protivnik biće Džon Izner.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading