Poljak šokirao svet: Novak ispao iz Majamija zbog porodičnih problema!

Autor:

Sport

27.03.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković eliminisan je u osmini finala Mastersa u Majamiju od Roberta Bautiste Aguta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Španac je slavio posle preokreta i tri odigrana seta, pa je Novak tako, kao i na Indijan Velsu, ispao dosta ranije nego što je bilo ko očekivao.

- Dešavalo se mnogo stvari van terena, izgleda da je to malo uticalo na mene i na terenu. Sa zdravstvenog aspekta takođe se nisam osećao najbolje na prethodna dva turnira, i dalje sam zarđao, ali to je život - rekao je Novak posle poraza od Aguta.

Teniski ekspert Vojček Fibak smatra da su porodični problemi uzrok Đokovićevih nešto lošijih rezultata u poslednje vreme.

- Sve zavisi od vašeg uma. Novakovi problemi nisu isključivo povezani sa sportskim razlozima, već i sa porodičnim problemima. Tako smatra nekoliko ljudi iz njegovog okruženja. Sve zajedno to nekada Novaka toliko uznemirava da ne može da se takmiči na istom nivou kao ranije - rekao je za "Polska Times" Fibak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading