(VIDEO) Novi ŠOU Kirjosa protiv Lajovića: Zašto me gledaš, zar nemaš ništa drugo da radiš?!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

25.03.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik Kirjos nastavio je po svome u Majamiju. Pored toga što je publiku oduševio sa nekoliko fantastičnih udaraca protiv Dušana Lajovića, 23-godišnjak je ponovo ušao u raspravu - ovoga puta sa navijačem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na 4:1 u prvom setu, dok je srpski teniser servirao, Australijanac je otpočeo razgovor za gledaocem koji je sedeo u prvom redu iza osnovne linije.

- Da li si dobio besplatnu kartu? Zašto mene gledaš u nedelju uveče? Nemaš ništa drugo da radiš u ovo vreme - nizao je pitanja Nik.

Sudija je pokušavao da smiri situaciju, ali nije uspeo. Kirjos se konstantno okretao ka rivalu van terena. U jednom momentu mu je dobacio lopticu, a kada je obezbeđenje izvodilo čoveka sa stadiona Australijanac mu je mahnuo.


Inače, na meču protiv Lajovića Kirjos se ponovo odvažio da proba servis iz ruke. Ovoga puta doneo mu je direktan poen.


- Vređao me je. Na kraju je rekao da mi je fizura sr**e. Nisam bio kod frizera nekoliko dana, tako da pretpostavljam da je bio u pravu - objašnjavao je Nik na konferenciji za medije.

- Ne razumem zašto je došao da gleda meč ukoliko ga nije zanimao. Meni je bilo zanimljivo. Znao sam da će da ga izbace. Mislim da se i navijačima dopalo. Ipak, i dalje ga ne razumem. Kada idem na neki događaj, sedim i divim se sportistima koji su na terenu. Zašto je morao išta da mi govori?

Ovo je već drugi put da Australijanac izaziva svađu na terenima u Majamiju, pošto je prethodno imao šta da zameri sudiji u meču dublova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading