Đoković oktrio zašto su poslednjih dvanaest meseci posebni za njega!

Autor: B92.net, Republika

Sport

23.03.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle pobede nad Bernardom Tomićem još jednom se osvrnuo na prethodnih dvanaest meseci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković posle pobede nad Tomićem

Srpski teniser iza sebe ima filmskih godinu dana, pošto je u tom periodu gubio od anonimnih igrača, a potom i osvajao titule na najvećim svetskim pozornicama.

- Poslednjih dvanaest meseci su veoma posebni za mene. Mislim, kao ništa što sam ikada iskusio u karijeri, to sigurno - rekao je Novak novinarima.

Đoković je u drugom kolu Mastersa u Majamiju savladao Tomića i protivnik u narednoj rundi biće mu Federiko Delbonis.

Prošle godine Đoković je odmah na startu turnira eliminisan od Benoe Pera. Tada je za Novaka Majami došao u nezgodnom trenutku, pošto je malo pre toga operisao lakat.

- Uzimajući u obzir ovih 12 meseci, način na koji sam igrao, period posle operacije, bukvalno sve, da budem ovde gde sam danas je prilično fenomenalno. Ponosan sam, a naravno ovde ne bih bio bez porodice i mog tima, i svih koji su bili uz mene -rekao je Novak.

Đoković je imao prilično neslavno proleće, međutim od sezone na travi i Vimbldona, sve je krenulo uzlaznom putanjom i sada ponovo igra onaj stari tenis.

- Povreda i taj proces vraćanja na top nivou su ovo putovanje napravile samo još posebnije. Naučilo me je dosta toga i pokazalo mi stvari koje nisam znao o sebi - kazao je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading