MAJAMI - Janko skupo prodao kožu: Dokazao da može sa dobro rangiranim teniserima

Autor:

Sport

23.03.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos jakom otporu koji je pružio višestruko bolje rangiranom igraču, srpski teniser Janko Tipsarević poražen je od Španca Roberta Bautiste Aguta 7:6 (7:3), 6:4 u drugom kolu mastersa u Majamiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janko Tipsarević

U meču koji je trajao nešto više od dva sata, Tipsarević je bio ravnopravan rival 25. teniseru sveta i velika je šteta što mu je u taj-brejku prvog seta pala koncentracija i nije uspeo da slavi u ovom delu igre.

Sve je išlo ka tome da pobednik drugog seta bude odlučen u taj-brejku, ali je Srbin ovaj put nešto ranije ostao bez daha i prepustio je brejk Špancu pri rezultatu 4:4 čime je sam sebi utro put ka porazu.

Porazom Tipsarevića od španskog tenisera, koji je na početku ove sezone slavio protiv Novaka Đokovića u finalu ATP-a u Dohi, Srbija je ostala sa jednim manje predstavnikom u muškoj konkurenciju na mastersu u Majamiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading