MONAH SA OSTROGA UBEĐEN: NOLE ĆE ZAVRŠITI U LUDNICI!

Autor:

Sport

24.08.2017

07:23 >> 15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Novak Đoković nastavi da sluša savete gurua Pepea Imaza, završiće u ludnici! Tom izjavom šokirao je otac Arsenije Jovanović, sveštenik sa Ostroga, koji je u razgovoru za časopis Star poručio da je naš teniski as počeo da propada u momentu kada se odrekao crkve, a sve zbog pomenutog Španca, koji ga iz godine u godinu uništava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Otac Arsenije: Propada otkad se bavi jogom i veganstvom - Novak Đoković

DEMONSKE SILE

- Lažni iscelitelji koji misle da imaju neke darove u stvari su sluge tamnih demonskih sila i većina njih strada na najstrašniji način. Poznati su brojni gurui koji mogu da se nametnu i da hipnotišu veliki broj ljudi i tako ih povedu u propast, pa i u smrt. Novak Đoković je primer za to. On ima lajfkouča i svog ličnog gurua Pepea Imaza. Zato je upropastio sebe. Kada je počeo da se bavi jogom i vegan ishranom, tada je počeo da propada. Otpustio je kompletan tim i zadržao samo gurua. To su strašne stvari. Dok je bio predani pravoslavac, on se krstio, a sada se potpuno predao ljudima koji u sebi nose neki bezobrazluk i drskost ili takozvanu sumanutost da misle kako su oni nešto veliko i onda vas povuku u propast. Na primeru Novaka Đokovića vidimo da je to jedna tragična situacija i da on tone sve dublje i dublje. Neće se izvući, sada ide u totalnu krizu i on će završiti na psihijatriji, nedajbože. Toliko će da propadne da će na kraju da pukne iz kompleksa niže vrednosti - rekao je otac Arsenije Jovanović.

CRKVA SPAS

Mnogi su već ranije isticali da je povratak crkvi i vrednostima pravoslavlja jedini način da se Nole vrati na vrh svetskog tenisa, sa tim se slaže i otac Arsenije, koji se razočarao u ponašanje Đokovića.

- Novak se pokazao vrlo nezrelo, kao neko seosko dete koje je otišlo u beli svet, a oni su ga jedva dočekali jer je poznato da ne vole nas Srbe.

Ostaje da se vidi da li će Nole poslušati savete i vratiti se na put stare slave. Podsetimo, Đoković neće igrati tenis do kraja godine jer se oporavlja od povrede lakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading