Rafa u totalnom nokdaunu: Mnogo mi je teško...

Autor:

Sport

16.03.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta, Rafael Nadal je odustao od nastupa u polufinalu teniskog turnira masters serije u Indijan Velsu, u kome je trebalo da odmeri snage sa Rodžerom Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi reket sveta neočekivano predao Federeru

Do velikog derbija "belog sporta" tako neće doći, jer je Španac rešio da ne zaigra usled, kako je naveo, problema sa kolenom.

On je i tokom četvrtfinalnog duela sa Karenom Hačanovim imao bolne grimase zbog bolova.

- Teško mi je da prihvatim sve ovo što mi se dešava u karijeri. Zagrevao sam se za polufinale i shvatio da mi koleno nije u dovoljno dobrom stanju da bih mogao da se takmičim na željenom nivou. Ponekad sam i tužan što sam (iz tih razloga) u podređenoj situaciji protiv svih rivala- iskreno je rekao Rafa na konferenciji za štampu.

On i Federer su ukupno osvojili 37 grend slem titula, ali nisu odigrali međusobni meč još od 2017. godine, kada je Nadal izgubio u finalu šangajskog mastersa sa 6:4, 6:3.

- Volim ja da igram na terenima sa tvrdom podlogom, ali izgleda da moje telo to baš i ne voli- rekao je Nadal prilikom saopštavanja da neće izaći na megdan Federeru.

Švajcarac će posle nenadanog dana odmora moći u miru da se pripremi za nedeljno finale, u kome će igrati s pobednikom meča Dominik Tim - Miloš Raonić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading