DUGO SMO ČEKALI: Federer vs. Nadal - Španac uplašio navijače, pa nam omogućio tenisku poslasticu!

Autor:

Sport

15.03.2019

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi reket sveta, Rafael Nadal se plasirao u polufinale Indijan Velsa pošto je savladao Karena Hačanova rezultatom 7:6, 7:6, u veoma uzbudljivom meču kome smo videli dva taj-brejka. Očekuje nas teniski klasik pošto će se Španac sastati sa Rodžerom Federerom posle 17 meseci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi reket sveta

Bio je ovo dug i težak meč dvojice tenisera. Prvi set bio je duži od jednog sata, a viđena su dva brejka – u prvom gemu je ruski teniser oduzeo Nadalu servis, ali ga je potom izgubio i Nadal u šestom gemu. U desetom gemu Nadal je bio blizu osvajanja gema, ali je Hačanov uspeo da spasi set-lopte i domogne se taj-brejka.

U odlučujućem gemu prvog seta Nadal, drugi nosilac turnira, ipak je pokazao klasu napravio dva mini-brejka i slavio lako sa 7:2.

Na startu drugog seta španski teniser imao je i problema sa povredom kolena zbog čega su neki gledaoci pomislili da bi Španac mogao da preda meč, ali je "kralj šljake" ipak prebrodio krizu i nastavio sa dobrom igrom.

I u drugom setu viđena je razmena brejkova, petom i šestom gemu, ali odluka je pala u taj-brejku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading