Baš nema sreće: Del Potra čeka nova velika pauza

Autor:

Sport

14.03.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Martin del Potro baš nema sreće sa povredama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huan Martin del Potro

Argentinski teniser doživeo je novi peh i postoji velika šansa da će morati ponovo na operaciju. On je tokom karijere imao mnogo problema sa ručnim zglobom, ali ovoga puta ga muči koleno.

Del Potro se povredio na Mastersu u Šangaju kada je pao, što je dovelo do frakture čašice kolena. Delpo se vratio ove sezone na turniru u Delrej Biču, ali je sada ponovo na prinudnom odmoru.

Poznati argentinski list "La Nasion" piše da situacija sa njegovom povredom nije dobra i da bi Del Potro moga da pauzira između četiri i šest meseci.

- Činjenica je da Del Potro ne želi da ide na još jednu operaciju. Četiri puta je operisao ručni zglob. Problem je što regenerativni terapijski tretman nije dao željene rezultate i zato se operacija preporučuje kao najbolja opcija - napisao je novinar Sebastijan Torok.

Del Potro bi odluku oko odlaska na operaciju trebalo da donese do kraja nedelje.

Život ponekad nije pravedan, i zasigurno je da bi Delpo imao daleko bolju karijeru da nije bilo toliko čestih povreda. Ovako nam ostaje da mu poželimo brz oporavak i povratak tenisu na najbolji mogući način.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading