Kecmanović na pragu TOP 100: Potcenjuju me celog života, to je motiv!

Autor:

Sport

13.03.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miomir Kecmanović će kao laki luzer igrati osminu finala Mastersa u Indijan Velsu i to protiv Japanca Jošihita Nišioke, a ako prođe dalje ući će među 100 najboljih tenisera sveta.

Kecmanović je ispao u kvalifikacijama za Indijan Vels od Markosa Hirona, ali je ipak kao "srećni gubitnik" uspeo da se nađe u glavnom žrebu. Tu šansu nije propustio. Nekako je mladi srpski teniser uvek bio ispod radara, a sada je konačno svetla pozornice uperio u sebe. 

- Navikao sam se na to (da je "ispod radara"), tako je bilo celog mog života. Negde u malom mozgu me to tera da pokažem svima da nisu u pravu. Ne dotiče me iskreno. Nekada mi daje to dodatnu motivaciju kada mi se ne trenira. Ne znam zašto je to tako, možda im se ne dopadam ili šta god da je, nema svrhe pričati o tome. Nadam se da će se to promeniti - istakao je momak rođen 1999. godine. 

Miomir Kecmanović je trenutno 130. teniser sveta. 

Miomir će na terenu biti već u sredu i to od 19 časova po srednjeevropskom vremenu kada bude igrao protiv Jošihite Nišioke, trenutno 74. reketa planete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading