Prvo Federer, sada i Nadal: Svi su se urotili protiv Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

11.03.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as, Novak Đoković je na udaru teniske javnosti, a pre svih postupke prvog "reketa" sveta osuđuju njegovi najveći konkurenti Rodžer Federer i Rafael Nadal. Prvi čovek ATP-a Kris Kermond je smenjen, čemu je u mnogome doprineo prvi teniser sveta, pa je Đoković na udaru zbog mešanja u politiku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković na udaru kritika!

Đoković, kao predsednik Saveta ATP igrača bio je izričito protiv Kermoda i upravo na Srbinovu inicijativu je ovaj razrešen funkcije, pa je prvi reket sveta takav stav platio zahlađenjem odnosa sa kolegama iz "belog sporta".

Naravno, ova mala teniska revolucija mnogima se u establišmentu nije svidela, svašta se pisalo i pričalo o Đokoviću, a najžustriji u osudi Srbina su bili Britanci.

Federer je javno irekao da se ne slaže sa Novakovim uverenjima, a onda je to učinio i drugi reket planete, Rafael Nadal.

- Pošten sam i nemam šta mnogo da kažem pošto sam se manuo politike pre nekoliko godina, ali sam opet veoma razočaran što me niko nije ništa pitao, niti me je informisao šta je pravi razlog da ode Kermoud. Igrači koji su u savetu predstavljaju sve nas i kada se donosi ovakva odluka moraju sa svima da razgovaraju. Ako ima još igrača u mojoj situaciji, onda smatram da Udruženje nije obavilo dobar posao. Smatram da nakon 18 godina vrhunskog igranja tenisa zaslužujem da podelim moju perspektivu- rekao je Španac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading