OČEKIVANO: Đoković u 3. kolu Indijan Velsa! Totalno neočekivan - naredni rival!

Autor:

Sport

10.03.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u treće kolo Indijan Velsa uz nešto teži posao od očekivanog, pošto je savladao Amerikanca Bjorna Fratanđela u dva seta sa 7:6 (5), 6:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković u trećem kolu Indijan Velsa

Đoković je morao da se potrudi da bi savladao Amerikanca, posle početnog odmeravanja snaga i značajnog otpora Amerikanca, prvi reket sveta je dodao gas i potvrdio očiglednu razliku u kvalitetu. 

Najbolji teniser sveta će u šesnaestini finala prvog Mastersa sezone igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera koji je eliminisao favorizovanog Australijanca Nika Kirjosa.

Đoković je krenuo impresivno, osvojio je uvodna dva servis-gema bez izgubljenog poena, međutim, usledileo su oscilacije u igri, a Fratanđelo je iskoristio Novakove greške i dobrom igrom prvi stigao do brejka za 3:2. Ali, onda se Novak budi i pokazuje da mu je samo trebalo vremena za adaptaciju, uspeva da vrati brejk i slavi u taj-brejku.

Više nije bilo dileme, Đoković motivisan preokretom pojačava ritam i sa dva rutinska brejka lako dobija naredni set za drugu pobedu nad Fratanđelom u drugom kolu Indijan Velsa u poslednje četiri sezone. 

Novaku je na pobedi čestitao Sampras, uz oduševljenje na tribinama iako je većina gledalaca bordila svog predstavnika Fratanđela. 


Đoković u Indijan Velsu igra i u dubl konkurenciji, pa ga pre duela sa Kolšrajberom očekuje novi nastup u tandemu sa Fabiom Fonjinijem, u nedelju uveče. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading