Pripremite se: Evo kada Đoković izlazi na teren u Indijan Velsu!

Autor:

Sport

09.03.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite se! Došao je trenutak da i najbolji teniser sveta Novak Đoković započne učešće na mastersu u Indijan Velsu. Prvi rival našeg asa biće Amerikanac Bjorn Fratanđelo, a poznato je i kada će se njih dvojica naći na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta počinje pohod u Indijan Velsu

Oni će igrati tek četvrti meč na glavnom terenu. Taj okršaj bi trebalo da počne oko tri sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Pre Novaka i Bjorna igra se meč u ženskoj konkurenciji između Petre Kvitove i Venus Vilijams.

Đokovićev protivnik je morao da igra kvalifikacije da bi se domogao glavnog žreba. U prvom kolu je savladao Šveđanina Elijasa Imera sa 2:1 po setvima 4:6, 6:2, 6:2. Đoković i Fratanđelo su igrali jednom i to baš u Indijan Velsu kada je naš as slavio posle preokreta sa 2:6, 6:1, 6:2.

Ove subote će se na terenu naći još jedan Srbin. U pitanju je Laslo Đere kome je rival na startu Argentinac Gvido Andreozi, a oni bi svoj meč trebalo da odigraju oko 20 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading