Đoković spreman da pokaže Kirjosu gde mu je mesto

Autor:

Sport

08.03.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će prvi meč na Indijan Velsu igrati sa Bjornom Fratanđelom, dok bi u trećem kolu mogao da igra sa Nikom Kirijosom, ako on pobedi Filipa Kolšrajbera.

RepublikaFoto: Promo foto
Novak Đoković

Australijanac je poslednjih nedelja podigao prašinu, nakon meča sa Rafaelom Nadalom, koji je iskritikovao mladog kolegu, jer, kako kaže, ne poštuje rivale, ni navijače.

- Uvek su svi bili svesni njegovih kvaliteta i talenta. On je jedan od najboljih servera na turu, ima sjajan forhend, odlično igra na svim površinama. Da li će biti dosledan ili ne, videćemo - kazao je Đoković pred početak prvog mastersa u sezoni.

Prvi teniser sveta odigrao je dva meča sa Kirijosom.

- Izgubio sam oba puta. Ako dobijem priliku da igram protiv njega...Radujem se tome, jer je u sjajnoj formi. S druge strane, ja sam dobro počeo sezonu. Nadam se da ću nastaviti tamo gde sam stao u Australiji - poručio je petostruki šampion Indijan Velsa.  

Prošle godine Novak je poražen već u drugom kolu Indijen Velsa od Japanca Taro Daniela, tako da će braniti svega 10 od mogućih 1000 ATP poena. Srpski teniser je do sada u karijeri osvojio 32 masters trofeja, a u Indijen Velsu će imati priliku da dođe do svoje 74. titule u karijeri i druge u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading