Ne mogu mu ništa ni van terena: Velike promene u tenisu, Novak pobedio Rafu i Rodžera!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

08.03.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremaju se velike promene u svetu tenisa... Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) odlučila je da ne produži ugovor sa dosadašnjim predsednikom Krisom Kermodom

RepublikaFoto: Promo foto
Novak Đoković

To znači da je Novak Đoković stigao do velike pobede i van terena.

- Bila je privilegija služiti kao direktor i predsednik ATP od 2014. Ponosan sam na ono što smo postigli u tom periodu. Hvala svima u ATP, svim igračima i turnirima na podršci. Ostaću potpuno posvećen ulozi do kraja mandata - rekao je Kermod. 

Novaka su novinari na Indijan Velsu pitali za komentar cele sitaucije. Upravo se on, kao predsednik Unije igrača pominjao kao veliki zagovornik za promene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
NI van terena ne može da pobedi Novaka... Rodžer Federer

- Neću odgovoriti na vaše pitanje direktno. Neću iskazati svoj lični stav. Deleći tu informaciju izložio bih sebe i postao bih podložan kršenju poverenje unutar organizacije, a ne želim to da rizikujem. Mnogo je pozitivnih stvari poput prvog ATP kupa 2020, finala Next Gen, ali je i mnogo stvari koje se moraju promeniti unutar sistema - rekao je Novak.

Đoković je rekao da su članovi Saveza igrača razgovarali sa brojnim teniserima kako bi utvrdili njihove stavove, istakavši da nije pričao lično sa Nadalom ili Federerom. 

- To je obostran proces. Ako su želeli da pričaju o nečemu, mogli su da priđu i pričaju o tome. Izabrani smo od strane Federera, Nadala i svih ostalih koji žele da predstavljamo najbolje interese igrača - dodao je on. 

Španac i Švajcarac su javno podržali Kermonda, Novak nije, tako da je i ovo velika pobeda našeg asa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading